Inschrijven toneel Hermelien 18-03-2022 16:27:15


■ Inschrijven toneel Hermelien: 18-03-2022 16:27:15

Dit jaar word jij 10 jaar of je bent al ouder? Dat treft! Wij zijn op zoek naar nieuwe acteurs voor onze toneelwerking Hermelien in Daknam. 

Heb jij zin om met een superzotte, maar fijne bende jongeren op het podium te staan? Wij zoeken kinderen die graag willen acteren en/of dansen. Het is absoluut niet erg als je geen ervaring hebt. Door het te proberen, leer je het!

Dit jaar spelen we een bewerking van het sprookje ROODKAPJE. De voorstellingen zijn op 1, 2, 7, 8 en 9 oktober 2022. We repeteren 2 keer per week, maar stoppen even in juni voor de toetsenweken en examens. En ook vanaf midden juli tot begin augustus repeteren we eventjes minder. Zo kan iedereen zonder problemen op reis gaan.

We organiseren bovendien een toneelweek (2-7 juli) waarin je met de hele groep een weekje blijft kamperen. Dan zijn er leuke activiteiten en natuurlijk ook een aantal repetities. Zo leer je iedereen goed kennen en creëren we een fantastische groepssfeer.

Je kan je (vrijblijvend) hier aanmelden. Kom daarna samen met je ouder(s) naar de ontmoetingsdag op paasmaandag 18 april. Daar kan je nog alsnog beslissen of het echt iets voor jou is of niet.

Wil je graag meedoen, en heb je nog vriendjes die dit willen proberen? Ook zij mogen zich inschrijven! Ook oudere broers of zussen zijn zeker welkom.

Twijfel je nog een beetje en wil je eerst wat meer informatie? Stuur dan een mailtje naar tinnekedebock@hotmail.com.We willen je graag alle informatie geven die je nodig hebt.

Hopelijk zien we elkaar snel! 
Veel groeten,
Hermelien & Reynaertkring Daknam

Link inschrijving: https://forms.gle/ATvQy4iW2Tx2gVFw8
Bookmark and Share