Hermelien Pinokkio


Hermelien Pinokkio

■ Datum('s) van de activiteit:

zaterdag 22 april 2023 20:00
zondag 23 april 2023 15:00
vrijdag 28 april 2023 20:00
zaterdag 29 april 2023 20:00
zondag 30 april 2023 15:00

■ Locatie van de activiteit:

Parochiale feestzaal achter Dacknamdak
Daknam-dorp 89
9160 Lokeren - Daknam

■ Extra info:

Bestel je tickets op tickets.reynaertkringdaknam.be

Contacteer de verantwoordelijke van deze activiteit:


Korte inhoud

Het verhaal van Pinokkio is vrij bekend. Een goede fee vervult de hartenwens van Gepetto – een oude, kinderloze man – door één van zijn poppen tot leven te wekken. Pinokkio – de pop in kwestie – moet bewijzen dat hij een echte jongen kan zijn. Om hem te helpen, krijgt hij een geweten toegewezen die hem op het juiste pad moet houden. Dat is maar goed ook, want de wereld zit vol verleidingen. Hij zal het verschil moeten leren tussen waarheid en leugen, want anders blijft zijn neus groeien. Hij zal zich moeten gedragen als een echte jongen, want anders blijft hij van hout. En hoe ontsnap je uit een walvis?

Pinokkio is in de eerste plaats een magisch verhaal voor kinderen. Toch vertelt het ons nog zoveel meer. Is er dan geen grijze zone tussen waarheid en leugen? Wat doet het met een kind als het beseft dat het anders is dan de rest? En hoe zorg je er nu precies voor dat je “in de maatschappij past” zonder jezelf te verliezen?

Maak een mooie tekening over Pinokkio, schrijf je naam erop en geef dit af aan de inkom. Wie weet win jij dan een prijs!

Ticketprijs

  • €10 – STANDAARDTICKET
  • €5 – <12 JAAR

Bookmark and Share